Начало / Община / Справочник / Галерия / Администрация / Общински съвет / Контакти / Банкови сметки

 

Събиране на оферти с обява от 2018 г.

архив на публични покани до 14.04.2016 г. вкл.:
2014 / 2015 / 2016

Събиране на оферти с обява от 15.04.2016 г. вкл.:
2016 / 2017 / 2018

 

ID
Публикуван на
Възложител
Описание
Валидна до (вкл.)
9075173 20.04.2018 г.  Община Златарица 10.05.2018 г.  17:00 ч.
9075080 18.04.2018 г.  Община Златарица
Предметът на настоящата обществена поръчката е „Основен ремонт на Дом за стари хора „Донка Паприкова“ и включва Извършване на строително монтажни работи на сграда от социалната инфраструктура на Община Златарица, подробно описани в техническата спецификация, чрез които се цели да се осигурят по-добри условия за живот на потребителите на социалната услуга и работа на персонала, както и подобряване на енергийната и архитектурната характеристика на сградата. Предмета на поръчката включва: Ремонтни дейности: демонтаж на стара дограма врати и прозорци, доставка и монтаж на ПВЦ дограма - врати и прозорци, цялостно грундирване, шпакловане и боядисване на стаи, коридори и стълбища (стени и тавани), доставка и монтаж на алумиениеви подпрозоречни дъски вътрешни и външни, обръщане на прозорци (вътре и вън) и вътрешни врати, демонтаж на санитарно оборудване в бани, натоварване и извозване на депо, демонтаж на стар,амортизиран фаянс в бани, натоварване и извозване на депо, демонтаж на амортизирана мазилка в бани, демонтаж на стар водопровод и канализация в бани и мокри помещения, натоварване и извозване на депо, доставка и монтаж на нов водопровод, доставка и полагане на дълбокопроникващ грунд, нова гипсова мазилка в бани и мокри помещения. полагане на фаянс, теракот и сифони в бани и мокри помещения. монтаж на ново санитарно оборудване включващо моноблоци, мивки и батерии. Дейности по укрепване на компрометиран ъгъл на сграда: масов изкоп – ръчен, ръчно оформяне на изкоп за фундаменти, натоварване на земни маси с ръчни колички в самосвал и извозване, направа на огледален кофраж за укрепване на стени на изкоп, доставка и полагане на дренажна тръба, доставка и полагане на ломен камък за възглавница под фундамент - 20 см., тръмбоване на ломен камък, доставка и полагане на сипица за фундамент - 20см., тръмбоване на сипица, пробиване на дупки и монтаж на анкери в тухлена стена на съществуваща сграда, доставка и полагане на подложен с бетонпомпа, доставка, връзване и монтаж на армировка, доставка и монтаж на кофраж за фундамент и колона, доставка и полагане на бетон за фундамент и колона с бетонпомпа, доставка и полагане на хидроизолация двупластова газопламъчно залепена, направа на обратен насип. При възникване на допълнителни строително монтажни работи водещи до увеличаване на заложени количества и/или добавяне на нови количества и видове работи, които към момента на изготвяне и одобряване на количествената сметка не са могли да бъдат предвидени, по – нататъшното им изпълнение продължава след предварително одобрение на Възложителя.
03.05.2018 г.  17:00 ч.
9075079 18.04.2018 г.  Община Златарица
Предметът на поръчката е „Основен ремонт на сграда общинска собственост - кметство в с. Родина“ и включва извършване на строително монтажни работи на част от сграда от административната инфраструктура на Община Златарица, подробно описани в техническата спецификация, чрез които се цели да се осигурят по-добри условия за работа и подобряване на енергийната и архитектурната характеристика на сградата. Предмета на поръчката включва: Демонтаж на прозорци, врати, каси и балатум, изстъргване на боя и вароциментова мазилка по тавани, полагане на двупластова варова мазилка по тухлени стени и тавани, обръщане около врати и прозорци, грундиране, шпакловка и боядисване с латекс по тавани и стени. Полагане на намазна хидроизолация по тавани. Доставка и монтаж на PVC прозорци и врати, вътрешни и външни подпрозоречни дъски. Циклене и лакиране на паркет и первази, Ремонт на дървена покривна конструкция и подмяна на керемиди, обшивка на комини. Подмяна на осветителни тела, контакти и ключове. При възникване на допълнителни строително монтажни работи водещи до увеличаване на заложени количества и/или добавяне на нови количества и видове работи, които към момента на изготвяне и одобряване на количествената сметка не са могли да бъдат предвидени, по – нататъшното им изпълнение продължава след предварително одобрение на Възложителя.
03.05.2018 г.  17:00 ч.
18.04.2018 г. 
Община Златарица
„Основен ремонт на сграда общинска собственост в гр. Златарица, ул. "Г. Кънев" № 2 - втори етаж и двор“. Извършване на строително монтажни работи на част от сграда от административната инфраструктура на Община Златарица, подробно описани в техническата спецификация, чрез които се цели да се осигурят по-добри условия за работа и подобряване на енергийната и архитектурната характеристика на сградата. Предмета на поръчката включва: Демонтаж на дървени прозорци и врати, ламперия, мокет и подиум. Очукване на вътрешна и външна мазилка, компрометиран бетон по козирка и плоча и замазка по тераса. Пренасяне, натоварване и превоз строителни отпадъци. Строително-монтажни работи: Изкърпване на вътрешна и външна мазилка, обръщане на прозорци, шпакловка и боядисване с латекс и фасаген на стени. Доставка и монтаж на PVC и MDF прозорци и врати, алуминиеви подпрозоречни дъски, ламинат, вкл.первази, направа на подова настилка от гранитогрес. Строително монтажни работи на тераса и козирка: Обработка на арматура с коропреобразовател, торкретиране бетонова повърхност. Циментова замазка на тераса и страници на козирка, хидроизолация на тераса и стени, Монтаж на дървени греди и ребра, поцинкована ламарина върху дървена конструкция козирка, обшивка с поцинкована ламарина на страници, монтаж и демонтаж на фасадно скеле. Строително монтажни работи на английски двор: Почистване на мазилка и бетонова повърхност, очукване и изкърпване на мазилка, хидроизолация по мазилка и бетонова повърхност, монтаж на пластмасова релефна мембрана, направа на насип, вкл.трамбоване, демонтаж и монтаж на тротоарна настилка. Ремонт на масивна дървена входна врата: ошкурване, импрегниране и лакиране порта и дървена конструкция на покрив над порта, пренареждане на покрив над порта с турски керемиди, направа на цокъл от гранитогрес. Подмяна на осветителни тела, контакти и ключове. При възникване на допълнителни строително – ремонтни и монтажни работи водещи до увеличаване на заложени количества и/или добавяне на нови количества и видове работи, които към момента на изготвяне и одобряване на количествената сметка не са могли да бъдат предвидени, по–нататъшното им изпълнение продължава след предварително одобрение на Възложителя.
03.05.2018 г.  17:00 ч.
26.02.2018 г. 
Община Златарица
06.03.2018 г.  17:00 ч.
31.01.2018 г.
Община Златарица
08.02.2018 г. 17:00ч.
31.01.2018 г.
Община Златарица
08.02.2018 г. 17:00ч.


Агенция по обществени поръчки - информации за обяви

За да отворите документацията ви е необходим архиватор който може да изтеглите от ТУК

Допълнителна информация АГЕНЦИЯ ПО ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ

При нередности моля пишете на admin@zlataritsa.net


Профил на купувача / Сигнали за корупция / Информационен център
Достъп до обществена информация / Камера / Обяви / Новини / Полезни връзки