Начало / Община / Справочник / Галерия / Администрация / Общински съвет / Контакти / Банкови сметки

 

Събиране на оферти с обява от 2018 г.

архив на публични покани до 14.04.2016 г. вкл.:
2014 / 2015 / 2016

Събиране на оферти с обява от 15.04.2016 г. вкл.:
2016 / 2017 / 2018

 

ID
Публикуван на
Възложител
Описание
Валидна до (вкл.)
16.11.2018 г.
Община Златарица
03.12.2018 г.
04.10.2018 г.
Община Златарица
11.10.2018 г.
03.10.2018 г.
Община Златарица
10.09.2018 г.
17.09.2018 г. 
Община Златарица
Предметът на поръчката е „Основен ремонт на сграда общинска собственост - кметство в с. Горско Ново село“ и включва извършване на строително монтажни работи на част от сграда от административната инфраструктура на Община Златарица, подробно описани в техническата спецификация, чрез които се цели да се осигурят по-добри условия за работа и подобряване на енергийната и архитектурната характеристика на сградата. Предмета на поръчката включва: Покривни работи, саниране на помещения в кметството, ремонт на общи части - стълбище и коридори, ремонт на санитарен възел и саниране на фасада. При възникване на допълнителни строително монтажни работи водещи до увеличаване на заложени количества и/или добавяне на нови количества и видове работи, които към момента на изготвяне и одобряване на количествената сметка не са могли да бъдат предвидени, по – нататъшното им изпълнение продължава след предварително одобрение на Възложителя.
03.10.2018 г.  17:00 ч.
30.08.2018 г.
Община Златарица
10.09.2018 г.
19.07.2018 г.
Община Златарица
06.08.2018 г.
18.07.2018 г.
Община Златарица
26.07.2018 г.
19.06.2018 г.
Община Златарица
26.06.2018 г.
20.04.2018 г. 
Община Златарица
10.05.2018 г.  17:00 ч.
18.04.2018 г. 
Община Златарица
Предметът на настоящата обществена поръчката е „Основен ремонт на Дом за стари хора „Донка Паприкова“ и включва Извършване на строително монтажни работи на сграда от социалната инфраструктура на Община Златарица, подробно описани в техническата спецификация, чрез които се цели да се осигурят по-добри условия за живот на потребителите на социалната услуга и работа на персонала, както и подобряване на енергийната и архитектурната характеристика на сградата. Предмета на поръчката включва: Ремонтни дейности: демонтаж на стара дограма врати и прозорци, доставка и монтаж на ПВЦ дограма - врати и прозорци, цялостно грундирване, шпакловане и боядисване на стаи, коридори и стълбища (стени и тавани), доставка и монтаж на алумиениеви подпрозоречни дъски вътрешни и външни, обръщане на прозорци (вътре и вън) и вътрешни врати, демонтаж на санитарно оборудване в бани, натоварване и извозване на депо, демонтаж на стар,амортизиран фаянс в бани, натоварване и извозване на депо, демонтаж на амортизирана мазилка в бани, демонтаж на стар водопровод и канализация в бани и мокри помещения, натоварване и извозване на депо, доставка и монтаж на нов водопровод, доставка и полагане на дълбокопроникващ грунд, нова гипсова мазилка в бани и мокри помещения. полагане на фаянс, теракот и сифони в бани и мокри помещения. монтаж на ново санитарно оборудване включващо моноблоци, мивки и батерии. Дейности по укрепване на компрометиран ъгъл на сграда: масов изкоп – ръчен, ръчно оформяне на изкоп за фундаменти, натоварване на земни маси с ръчни колички в самосвал и извозване, направа на огледален кофраж за укрепване на стени на изкоп, доставка и полагане на дренажна тръба, доставка и полагане на ломен камък за възглавница под фундамент - 20 см., тръмбоване на ломен камък, доставка и полагане на сипица за фундамент - 20см., тръмбоване на сипица, пробиване на дупки и монтаж на анкери в тухлена стена на съществуваща сграда, доставка и полагане на подложен с бетонпомпа, доставка, връзване и монтаж на армировка, доставка и монтаж на кофраж за фундамент и колона, доставка и полагане на бетон за фундамент и колона с бетонпомпа, доставка и полагане на хидроизолация двупластова газопламъчно залепена, направа на обратен насип. При възникване на допълнителни строително монтажни работи водещи до увеличаване на заложени количества и/или добавяне на нови количества и видове работи, които към момента на изготвяне и одобряване на количествената сметка не са могли да бъдат предвидени, по – нататъшното им изпълнение продължава след предварително одобрение на Възложителя.
03.05.2018 г.  17:00 ч.
18.04.2018 г. 
Община Златарица
Предметът на поръчката е „Основен ремонт на сграда общинска собственост - кметство в с. Родина“ и включва извършване на строително монтажни работи на част от сграда от административната инфраструктура на Община Златарица, подробно описани в техническата спецификация, чрез които се цели да се осигурят по-добри условия за работа и подобряване на енергийната и архитектурната характеристика на сградата. Предмета на поръчката включва: Демонтаж на прозорци, врати, каси и балатум, изстъргване на боя и вароциментова мазилка по тавани, полагане на двупластова варова мазилка по тухлени стени и тавани, обръщане около врати и прозорци, грундиране, шпакловка и боядисване с латекс по тавани и стени. Полагане на намазна хидроизолация по тавани. Доставка и монтаж на PVC прозорци и врати, вътрешни и външни подпрозоречни дъски. Циклене и лакиране на паркет и первази, Ремонт на дървена покривна конструкция и подмяна на керемиди, обшивка на комини. Подмяна на осветителни тела, контакти и ключове. При възникване на допълнителни строително монтажни работи водещи до увеличаване на заложени количества и/или добавяне на нови количества и видове работи, които към момента на изготвяне и одобряване на количествената сметка не са могли да бъдат предвидени, по – нататъшното им изпълнение продължава след предварително одобрение на Възложителя.
03.05.2018 г.  17:00 ч.
18.04.2018 г. 
Община Златарица
„Основен ремонт на сграда общинска собственост в гр. Златарица, ул. "Г. Кънев" № 2 - втори етаж и двор“. Извършване на строително монтажни работи на част от сграда от административната инфраструктура на Община Златарица, подробно описани в техническата спецификация, чрез които се цели да се осигурят по-добри условия за работа и подобряване на енергийната и архитектурната характеристика на сградата. Предмета на поръчката включва: Демонтаж на дървени прозорци и врати, ламперия, мокет и подиум. Очукване на вътрешна и външна мазилка, компрометиран бетон по козирка и плоча и замазка по тераса. Пренасяне, натоварване и превоз строителни отпадъци. Строително-монтажни работи: Изкърпване на вътрешна и външна мазилка, обръщане на прозорци, шпакловка и боядисване с латекс и фасаген на стени. Доставка и монтаж на PVC и MDF прозорци и врати, алуминиеви подпрозоречни дъски, ламинат, вкл.первази, направа на подова настилка от гранитогрес. Строително монтажни работи на тераса и козирка: Обработка на арматура с коропреобразовател, торкретиране бетонова повърхност. Циментова замазка на тераса и страници на козирка, хидроизолация на тераса и стени, Монтаж на дървени греди и ребра, поцинкована ламарина върху дървена конструкция козирка, обшивка с поцинкована ламарина на страници, монтаж и демонтаж на фасадно скеле. Строително монтажни работи на английски двор: Почистване на мазилка и бетонова повърхност, очукване и изкърпване на мазилка, хидроизолация по мазилка и бетонова повърхност, монтаж на пластмасова релефна мембрана, направа на насип, вкл.трамбоване, демонтаж и монтаж на тротоарна настилка. Ремонт на масивна дървена входна врата: ошкурване, импрегниране и лакиране порта и дървена конструкция на покрив над порта, пренареждане на покрив над порта с турски керемиди, направа на цокъл от гранитогрес. Подмяна на осветителни тела, контакти и ключове. При възникване на допълнителни строително – ремонтни и монтажни работи водещи до увеличаване на заложени количества и/или добавяне на нови количества и видове работи, които към момента на изготвяне и одобряване на количествената сметка не са могли да бъдат предвидени, по–нататъшното им изпълнение продължава след предварително одобрение на Възложителя.
03.05.2018 г.  17:00 ч.
26.02.2018 г. 
Община Златарица
06.03.2018 г.  17:00 ч.
31.01.2018 г.
Община Златарица
08.02.2018 г. 17:00ч.
31.01.2018 г.
Община Златарица
08.02.2018 г. 17:00ч.


Агенция по обществени поръчки - информации за обяви

За да отворите документацията ви е необходим архиватор който може да изтеглите от ТУК

Допълнителна информация АГЕНЦИЯ ПО ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ

При нередности моля пишете на admin@zlataritsa.net


Профил на купувача / Сигнали за корупция / Информационен център
Достъп до обществена информация / Камера / Обяви / Новини / Полезни връзки